DE WULF AGRO integreert binnen de STRUBE GROEP


De suikerbietsector maakt zich actief klaar voor de belangrijke uitdaging ten gevolge van het einde van het Europese suikerregime en de nationale suikerquota's. Dit heeft ook zijn effect op de zaadleveranciers en de zaadveredelaars in het bijzonder.

Het bedrijf STRUBE heeft met DE WULF AGRO, mandataris in België, een overeenkomst getekend om de activiteiten in België te verzekeren en verder uit te breiden. Deze overeenkomst omvat de volgende punten:

1) Vanaf 1 augustus 2014 heeft de STRUBE groep de firma De Wulf Agro overgenomen.

2) Bruno De Wulf blijft manager van de firma en de huidige commerciële organisatie blijft behouden.

3) Het kantoor in België blijft in Gembloux.

4) Naast verantwoordelijke voor België zal Bruno De Wulf actief deelnemen aan specifieke internationale projecten binnen de STRUBE groep.

bruno de wulf

Bruno De Wulf - Manager

« Met het einde in zicht van de suikerquota's zal de suikermarkt en indirect de zaadsector meer en meer de internationale toer opgaan. De integratie van De Wulf Agro in de Strube groep laat toe onze plaats in België te versterken en ook actief deel te nemen in de verdere ontwikkeling van STRUBE. »

sina isabel strube

Sina Isabel Strube - CEO Strube

« We zijn blij met de overeenkomst met Bruno De Wulf wat een strategische stap is voor onze firma. De Belgische markt heeft potentieel en we verwachten een aanzienlijke groei van ons marktaandeel de volgende jaren. We rekenen op de competentie en ervaring van Bruno De Wulf en zijn team in België. We zijn overtuigd dat hun expertise een meerwaarde zal brengen op andere markten en produkten. »

team de wulf agro

De marketing van de suikerbietrassen gebeurt in sommige landen rechtstreeks door Strube. In België is de firma De Wulf Agro mandataris voor Strube. Met een team van een 20-tal regionale agenten worden de relaties met de telers en de industrie onderhouden.

 

 

logo de wulf agro

 

 

logo strube